tractare-auto-bv

Despre noi

Servicii auto non stop

Ca specialisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, evaluare a pagubelor, transport autoturisme pe platforma si depanare auto in Brasov.

In general, in cazul in care un autoturism intampina defectiuni minore, un mecanic poate insoti conducatorul autoutilitarei pentru tractare si poate depana autovehiculul la fata locului.

Autospecialele de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor deteriorate sau stationare. In prezent sistemul de operare a unor astfel de autospeciale este unul hidraulic, unele dintre acestea fiind dotate cu unul sau mai multe motoare care functioneaza la capacitate maxima in cazul unor sarcini foarte mari. In cadrul activitatii de recuperare, autospecialele readuc vehicule rasturnate in pozitie verticala, readuc la sosea vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta la descarcarea marfii dintr-un vehicul avariat.

Tractam si transportam automobile noi, defecte sau avariate din Brasov.

In procesul de tractare sunt puse la dispozitia clientilor urmatoarele facilitati:

  • Incarcarea si descarcarea autovehiculului (si a resturilor acestuia) in conditii de siguranta
  • Tractarea 24 din 24 de ore / 7 zile din 7
  • Asigurarea vehiculului transportat
  • Transportul persoanelor din masina la destinatia ceruta
  • Mentinerea legaturii informationale privind stadiul transportului, prin contact telefonic, sofer-client

Serviciile sunt prestate cu autovehicule in stare perfecta de functionare, cu personal calificat si amabil, accentul punandu-se permanent pe calitatea serviciilor.

Se va prezenta pe scurt clientului, cateva din regulile privind transportul respectiv.

Pentru a miscora timpul si traseul de parcurgere al operatorului de tractare catre vehiculul dumneavoastra, va rugam insistant sa mentionati orice detaliu cat in mai amanunt legat de locatia acestuia.

Autoturismul sau vehiculul enuntat spre a fi tractat, va fi „ridicat” de catre un sofer cu experienta in tractari care va intocmi un Proces Verbal de Predare-Primire si va fi transportat la locul indicat de catre client.
Operatorul de tractare va evalua distanta de transport si destinatia indicata de client, urmand ca inca de la inceput sa-i comunice acestuia, pretul total al intregii operatiuni si concomitent, timpul de parcurgere.